Services van Banyo Badkamers

Van sloop tot aan oplevering. Banyo Badkamers regelt het allemaal voor u. Wij bieden alle services voor u aan. Met onze vakkundige professionals zorgen wij ervoor dat u binnen no-time heerlijk kunt baden in uw gloednieuwe badkamer.

Installatie

De installatie van een badkamer is vakwerk en is niet altijd even gemakkelijk zelf te doen. Daarom staat onze vaste installateur voor u klaar om de gehele badkamer te installeren.

Elektricien

Elektriciteit is een klusje dat vrijwel altijd wordt aangelegd door een professional. Banyo Badkamers regelt voor u een elektricien die de elektriciteit in uw badkamer aanlegt.

Timmerman

De badkamermeubels moeten natuurlijk in elkaar worden gezet. Daar is onze timmerman vakbekwaam in en dit kan ook vakkundig voor u worden gedaan.

Stukadoor

Bij een badkamer hoort natuurlijk ook een strak plafond en muren. Onze service is dat wij ook een stukadoor aanbieden indien dit gewenst is.

Loodgieter

Bij een nieuwe badkamer installeren, komen natuurlijk ook zaken aan bod die voor een loodgieter alledaagse klusjes zijn. De loodgieter van Banyo staat daarom voor u klaar om al het sanitair in uw nieuwe badkamer aan te leggen. Daarnaast kunt u ook voor het sanitaire onderhoud terecht bij ons.

Stijladvies op maat

Natuurlijk wilt u uw droombadkamer realiseren in huis. Bij dat traject kunnen wij van Banyo Badkamers u helpen. Wij kijken graag naar de diverse mogelijkheden die u heeft wat betreft badkamers. Onze stijladviseurs lopen met u door de showroom en luisteren naar uw wensen. Op die manier creƫren we een ontwerp dat volledig aansluit bij uw voorkeuren, wensen en stijl.