Badkamers Zaandam

Een nieuwe badkamer laten plaatsen in Zaandam? De specialisten van Banyo Badkamers Zaandam plaatsen uw badkamer. Bezoek onze showroom in Zaandam aan de Cornelis Ouwejanstraat 1, vlakbij de pont naar Amsterdam Westpoort.

Wat doet Banyo Badkamers Zaandam?

Banyo Badkamers is een all-round specialist in badkamers in Zaandam. Tijdens het kennismakingsgesprek nemen wij uw situatie en wensen door, en vertalen dit is een ontwerp. Wij ontwerpen, plannen, installeren, renoveren en onderhouden nieuwe en uw bestaande badkamer in Zaandam.
Daarnaast leveren wij ook zelf alle sanitair in Zaandam. Onze installateurs zorgen dat uw badkamer netjes en volgens afspraak wordt geïnstalleerd, waarbij de afwerking veel van onze aandacht krijgt.

Regionale badkamer specialist

Wij noemen ons specialist in badkamers, en niet zonder reden. Banyo Badkamers levert niet allen tegels en sanitair, maar voert ook alle werkzaamheden zelf voor u uit! Wij hebben kundige installateurs in dienst die de werkzaamheden uitvoeren, en een hoog niveau kwaliteit leveren.

Naast het plaatsen van nieuwe badkamers, kunnen wij ook uw oude badkamer verwijderen of renoveren. Tevens kunnen wij stucwerk herstellen, loodgieterswerkzaamheden uitvoeren en alle facetten tot het realiseren van uw droom badkamers zelf uitvoeren.

Waarom Banyo Badkamers?

Wanneer u een badkamer in Zaandam laat plaatsen, is het wel zo handig dat de leverancier en installateur ook uit Zaandam komt. Korte lijnen en eenvoudige, snelle bezoeken zijn redenen waardoor een badkamer project een succes wordt. In onze showroom kunnen wij u laten zie wat wij voor ogen hebben, en u niet voor verrassingen staat. Banyo Badkamers Zaandam is u graag van dienst.